Wet & Regelgeving


Download pdf hier

Wet & Regelgeving


De Validata Group  voldoet aan alle eisen op het gebied van wet- en regelgeving, waaronder de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De verwerking van persoonsgegevens door de Validata Group (waar Vrijwilliger-OK, CV-OK en Wonen-OK onderdeel van zijn)  is geadministreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) onder het meldingsnummer m1612862.

De Validata Group  werkt met een transparante toestemmingsverklaring waarin onder andere verwezen wordt naar de Privacy Verklaring van de Validata Group.  Hierin staat informatie over de wijze waarop de Validata Group omgaat met de behandeling van privacy gevoelige gegevens en hoe de rechten van personen geborgd zijn.

De werkwijze van de Validata Group is conform de richtlijnen en adviezen van Nederlandse Bank NV, de Autoriteit Financiƫle markten en de Nederlandse vereniging van Banken, en sluit aan bij de actuele wet- en regelgeving hieromtrent.

De Validata Group is ISO-9001 gecertificeerd. Dit is een (internationale) norm voor kwaliteitsmanagement systemen (KMS). Hiermee laat de Validata Group zien dat zij de bedrijfsprocessen aantoonbaar beheerst.

Download pdf hier


Terug naar overzicht
Uw aanvraag is verstuurd.
De websites van de Validata Group BV (waar CV-OK, Wonen-OK en Vrijwilliger-OK onderdeel van zijn) maken gebruik van cookies voor technische en analytische doeleinden, voor het delen van social media en om u advertenties te laten zien. Wij vragen akkoord voor het plaatsen van deze cookies. Meer informatie

Akkoord